Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή. Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω courier της ACS Courier – Γενική Ταχυδρομική και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Τα έξοδα της αντικαταβολής είναι 3 Ευρώ.

2. Πιστωτική κάρτα. Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA,  μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον περιβάλλον της τράπεζας με κρυπτογράφηση 128 bit SSL (SecureSocketLayer).

3. Paypal. Εάν διαθέτετε λογαριασμό στο Paypal ή Πιστωτική κάρτα, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του businessware.gr Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του WebBanking!

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:
IBAN:
SWIFT CODE: EFGBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:
IBAN:
BIC CODE: CRBAGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:
IBAN:
BIC CODE: CRBAGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:
IBAN:
BIC CODE: PIRBGRAA
Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 210 6049054) για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή μέσω email (στο businessware@businessware.gr) το αποδεικτικό της κατάθεσής σας.