Πληροφορίες και έξοδα αποστολής

Για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις εξόδων αποστολής και επιβαρύνσεων.


1. ACS Courier – Γενική Ταχυδρομική Τα έξοδα αποστολής είναι 3 Ευρώ και επιβαρύνουν τον πελάτη.

2. Αποστολη με μεταφορική εταιρία ,δική μας ή της επιλογής σας . Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας σας.

3. Παραλαβή από το κατάστημα.ΔΩΡΕΑΝ

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραγγείλει βρίσκεται σε προσωρινή έλλειψη, το κατάστημα μας μπορεί ,κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας, να επιλέξει να σας αποστείλει άλλης εταιρείας προϊόν το οποίο θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες προδιαγραφές με αυτό που παραγγείλατε.

Παράδοση προϊόντων: Πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ώρα υποβολής της αγοράς και την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

  • Έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα από 3,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.
  • Έξοδα αντικαταβολής 3,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Εάν η διεύθυνση παράδοσης του προϊόντος είναι σε δυσπρόσιτη περιοχή για την ACS ή την Γενική Ταχυδρομική που θα παραδώσει την παραγγελία σας, θα πρέπει να παραλάβετε εσείς από το κοντινότερο σε εσάς υποκατάστημα της μεταφορικής για να μην χρεωθείτε το έξτρα κόστος.